Bild OmslagISBN | Beställ Ursula Wilby
Mellan Hund & Katt
MBF Bokförlag presenterar Ursula Wilbys fjärde kåserisamling, med hennes såväl färgstarka som mustiga berättelser om livet på landet runt den egenrenoverade skånegården bland hundar, katter, höns och hästar.
Ursulas kåserier – och hennes härligt färgsprakande illustrationer – har i över 20 år glatt läsarna av tidningen Hundsport, och hennes tidigare böcker har mottagits med entusiasm, långt utöver kretsen av hundintresserade.
Inte minst då landets alla kattägare! Varför vi denna gång kompletterat hundkåserierna med ett antal berättelser av Ursula hämtade ur tidningen Kattliv.
Så här bjuder vi på ytterligare trettioen kåserier med både realistiska och skratt-retande inblickar från gränslandet mellan Hund och Katt, med ämnen som:

Delikatesser (och då menar vi inte franska gourmet-rätter; för Ursulas hundar är nämligen i princip allting rena rama delikatesser).

Katternas elakheter (Irländska settervalpar lockar knappast fram katternas vård- och beskyddarinstinkter – snarare tvärtom).

Ojämlikt (Det gäller inte enbart städning, matlagning och tvättning. Ytterligare områden där det inte är så jämlikt som man önskar, är förhållandet mellan hundar och katter).

Porr i kubik (under två veckor blev Ursulas hus till ett syndens näste! Det porrades utan hänsyn till vare sig kön eller släktskap).

Lagom idealvikt (att lagom är ett högst relativt begrepp har Ursula efterhand fått lära sig. Ordet tycks innehålla precis alla olika varianter av kroppshyddor).

Forfattare Meny
Bild OmslagISBN | BeställÖversikt ur bokens innehåll Din Hundägarskola
Det här är boken för dig som; Funderar på att skaffa hund, har bestämt dig att skaffa hund, redan har fått hem din nya familjemedlem
Tio rikt illustrerade och faktafyllda kapitel ger dig ypperlig vägledning till ett långt och lyckligt kompisskap med människans bästa vän, hunden. Har du ännu inte hittat din favoritras får du här tips om vad du bör tänka på för att hundägandet ska bli så bra som möjligt – för både dig och din hund! Här finner du många nyttiga tips om hur du förbereder dig och ditt hem för den nya familjemedlemmen, likaväl som vad du bör tänka på när valpen blivit busig unghund.
”Aktivering” har på senare år blivit något av en trend. Men tänk på att överstimulering kan vara lika illa som understimulering! I Din hundägarskola lär du dig vägen till ”rätt” aktivering för just din hund under olika levnadsstadier.

Bild OmslagISBN | Beställ Hundhår i Smöret
Alla goda ting är tre... och här är nu Ursula Wilbys tredje kåserisamling med härligt färgstarka och mustiga berättelser ur livet på landet runt den egenrenoverade skånegården bland hundar, katter, höns, hästar och barn.
Ursulas kåserier – och inte minst hennes härliga färgsprakande illustrationer – har i 20 år glatt läsarna av tidningen Hundsport, och hennes tidigare böcker har mottagits med entusiasm, långt utöver kretsen av hundintresserade.

Bild OmslagISBN | Beställ Tassavtryck och mopsfisar
I Ursula Wilbys andra kåserisamling får du möta hennes öppenhjärtliga bekännelser – både i ord och i bild – om livet bland; fyrbenta vänner, fyrhjuliga renoveringsobjekt samt pinsamt frispråkiga barn – främst av egen uppfödning.
Ursulas kåserier – och inte minst hennes härliga färgsprakande illustrationer – har i 20 år glatt läsarna av tidningen Hundsport, och hennes tidigare böcker har mottagits med entusiasm, långt utöver kretsen av hundintresserade.

Bild OmslagISBN | Beställ Livet är väl inte bara hundar
Ursula Wilbys första kåseri-samling innehållande 28 berättelser ur det vardagliga livet.