Bild OmslagISBN | Beställ Leif Möller
Pappas Pojke
Pojken bär på ett ödesdigert arv. Men för en kallblodig mördare
ett värdefullt sådant. Ett arv värt att döda för. Överbringaren – stridspiloten Fredrik Junell omkom för sju år sedan under ett uppdrag tillsammans med Johan Malm efter att Malm tvingats öppna eld mot sin kamrat för att överleva. En hemlighet Johan lyckats bevara fram till nu.
När pojken fyller sju och börjar skolan kan inte längre hans mor, Eva-Maria Lowenstein dölja de oförklarliga utbrotten pojken drabbas av. I förtvivlan vänder hon sig till den enda person hon tror kan hjälpa henne, Johan Malm.
Malm flyger numera räddningshelikopter. Under en beredskapsvecka får han ett meddelande som väcker till liv känslor han trott var döda och leder till ett stort svart frågetecken. Ska han hjälpa Eva-Maria – med risk att avslöjas?
Pappas Pojke är den fristående uppföljare till Made in Sweden och likaså en intensivt spännande thriller i flygmiljö. Den ställer därutöver en brutal fråga. Vad är priset för liv? Och vem är beredd att betala…?

Forfattare Meny
Bild OmslagISBN | Beställ Made in Sweden
Johan Malm är på väg ut på ett rent rutinuppdrag, men denna morgons flygning blir hans mest omskakande någonsin! Under inflygning mot den okända signalspanaren blir han plötsligt angripen – av sin egen rote-tvåa! Malm reagerar reflexmässigt; gör den perfekta undanmanöver han tränat in under hundratals nötande flygtimmar och lägger sig i skarpt läge med sina automatkanoner och avlossar ett par salvor.
Efteråt är allt bara ett stort svart frågetecken… Made in Sweden är en intensivt spännande thriller i stridsflygarmiljö. Och den förmedlar därutöver ett skrämmande framtidsscenario; Kan genmanipulation användas för att skapa superpiloter?

Bild OmslagISBN | Beställ Brukshunden,
krokodiltämjaren och jag

Leif Möller undrade varför alla flinade åt honom när han anlände till brukshundsklubben tillsammans med den nyinköpta riesenschnauzern. Han förstod snart. Bruks är inte en sport för vem som helst. Det krävs betydligt mer än styrka och mod.
Tex en följsam och arbetsvillig ”Figge”. Efter en kort tid som aktiv bruksare insåg Leif att flygningen i veckorna var avkopplingen mellan de livsfarliga träningspassen med schnauzern…
Brukshunden, krokodiltämjaren och jag är boken för dig som vill veta hur det verkligen går till när man utbildar sin guldklimp till spårhund, sökhund eller bevakningshund i flygvapnet!