Bild OmslagISBN | Beställ
Anders Hallgren
Klickerträning
"Klickerträning" har blivit ett begrepp inom modern djurinlärning. Ordet kommer från det lilla ljudredskap – ”klickern” – som används under träning av olika djur. Mer korrekt uttryckt heter metoden ”shaping”, det engelska ordet för ”formning” – att forma ett beteende.
Den här träningsmetoden är revolutionerande och enkel. Du kan nu lätt träna din hund till perfekt lydnad under ledning av den som introducerade den här träningen i Europa.
I denna bok redogör Anders Hallgren för metodens bakgrund, liksom för olika bakomliggande psykologiska och fysiologiska orsaker till oönskade beteenden hos hundar. Men framför allt visar han hur Du på ett både snabbt, effektivt och roligt sätt kan göra Din hund till en lydig hund.

Anders Hallgren är humanpsykolog, men ägnar sig enbart åt hundar, och har utvecklat träningsmetoder som används över hela världen. Han har skrivit över 25 böcker i ämnet. De läses i flera länder, inte bara i Europa, utan också i USA, där han var verksam i ett tiotal år med träning av räddningshundar.
Anders Hallgren har visat att det aldrig behövs skrik, ryck och hårda tag när man tränar hundar. Det går så bra med list, kärlek och klickerträning!

Forfattare Meny
Träna som proffsen
Lär dig träna din hund att bli en lydig hund med den avancerade men enkla träningsmetoden.
ERBJUDANDE: Nu får du en Proffs-klicker (värde 63:-) tillsammans med boken för endast 100:-
Bild OmslagISBN | Beställ Din hund en lydig hund
”Klickerträning” har snabbt blivit ett begrepp inom modern djurinlärningsteknik.
Ordet kommer från det lilla ljudredskapet – ”Klickern” – som används under träning av olika djur – från delfiner till hundar. Träningsmetoden kan med fog kallas revolutionerande, då varje hundägare nu lätt kan lära sig att själv träna sin hund till perfekt lydnad!
I denna bok redogör Anders Hallgren för metodens bakgrund, liksom för olika bakomliggande psykiska och fysiologiska orsaker till oönskade beteenden hos hunden.
Men framför allt visar han hur Du på ett både snabbt, effektivt och roligt sätt kan göra Din hund till en lydig hund!